Onze partners in verzekeren

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar draagt VEZEKERINGEN HOFKENS het BROCOM label.


Door te kiezen voor een Brocom Erkend Makelaar bent u verzekerd van een betere service. De makelaar die drager is van het Brocom label beantwoordt immers aan heel strikte criteria.

Meer dan een “verkoper” is de Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar een specialist in verzekeringen. Hij is uw beste verzekering.

 


Onze partners in verzekeringen

Hieronder vind u een overzicht van de verzekeringsmaatschappijen waarmee wij samenwerken. 

 

Door op de maatschappij te klikken komt u op de website van de maatschappij waar u allerhande productinformatie kan terugvinden.

 

Voor vragen of opmerkingen staan wij u uiteraard graag te woord.

 

 

Verzekeringsmaatschappijen :

 

AG Insurance

 

 

Allianz

 

Baloise 

 

Generali

 

Vivium

 

DKV

 

Dela

 

Europ Assistance

 

VAB

 

 

Onze rechtsbijstandsmaatschappijen :

 

Arces

 

Arag

 

DAS

 

Euromex

 

Providis


 

 

 

 

 

 

 

 

Beste klant U hebt via uw verzekeringsbemiddelaar een verzekering bij Nateus nv of Nateus Life nv. Sinds 21 januari 2013 zijn deze gefusioneerd met Mercator Verzekeringen nv en werd de naam gewijzigd in Baloise Belgium nv, met maatschappelijke zetel in 2600 Antwerpen, Posthofbrug 16. Baloise Belgium nv is de nieuwe vennootschapsnaam, Baloise Insurance is de (handels)naam die we gebruiken en die u voortaan overal zal zien.Wat betekent dit voor u?  Baloise Insurance neemt alle rechten en plichten over die uit uw verzekeringscontract voortvloeien. Alle voorwaarden en clausules uit uw contract blijven ongewijzigd van toepassing. U hoeft zelf niets te doen.  De namen Nateus en Nateus Life worden niet langer gebruikt. U zult dus vanaf nu uw briefwisseling van Baloise Insurance krijgen. Baloise Insurance is uitgegroeid tot een solide verzekeraar die actief wil bijdragen aan de zekerheid en veiligheid van haar klanten. Dit doen we onder andere door een slimme combinatie van producten en diensten die het leven van onze klanten een stuk veiliger maken. Meer weten? Op onze website www.baloise.be vindt u alle informatie over onze producten en dienstverlening. Daarnaast kunt u uiteraard blijven vertrouwen op de persoonlijke service van uw verzekeringsbemiddelaar. Wij hopen u tot onze tevreden klanten te kunnen rekenen. 

 

 

Met vriendelijke groeten Gert De Winter CEO Baloise Insurance