Een offerte aanvragen

Vele direct-verzekeraars en makelaars zetten een tool online waarmee u zelf uw verzekeringen kan berekenen.

Helaas is bewezen dat in slechts 4 % van de gevallen die premie ook effectief de verzekeringspremie wordt aangezien er met verschillende zaken rekening dient gehouden te worden bij de tarificatie.

 

Wij hebben beslist om geen tools online te zetten maar wel een vragenlijst.

Hiermee kunnen wij heel precies de beste voorwaarden en tarieven op de markt voor u zoeken rekening houdende met uw specifieke behoeften.

 

Een praktijkvoorbeeld :

U tarifiëerd ergens uw autoverzekering maar na een half jaar wenst u uw zoon met een voorlopig rijbewijs te laten opnemen in het contract en op dat moment verhoogt uw verzekeringspremie met 50 %.

U kan hem er niet terug uit laten halen omdat de maatschappij weet dat er een extra rijbewijs in uw gezin is en dan een grote vrijstelling zal inlassen wanneer er zich een schade zou voordoen waarbij uw zoon de bestuurder is en u kan ook niet onmiddellijk opzeggen omdat u zich aan de richtlijnen voor opzeg van een verzekeringscontract moet houden.

 

Indien u ons contactformulier invult kunnen wij voor u vooraf al een maatschappij zoeken slechts een kleine tariefverhoging toepast voor sporadische jonge bestuurders en die ook wanneer uw zoon zelf een voertuig koopt een goed tarief geeft indien deze schadevrij rijervaring heeft opgedaan met uw voertuig.

 

Download
Klantenfiche
Voor de aanvraag van een tarificatie, vragen wij u de klantenfiche in te vullen en door te sturen. Na ontvangst hiervan zullen wij contact opnemen voor verdere informatie.
Klantenfiche.doc
Microsoft Word document 49.5 KB